Kontakt

 

Guttulsrød Eiendomsmegling AS

Adresse

Dronningens gate 30, 1530 Moss

Email

Kontakt oss

  • captcha 

Lars Erik Guttulsrød

Eiendomsmegler MNEF/Landbrukstakstmann

Fagansvarlig/Daglig leder

Tlf. 91 11 52 60

Epost: 

Utdannet eiendomsmegler og landbrukstakstmann, spesialfag i boligrett ved juridisk fakultet/UiO.

Variert erfaring fra eiendomsmarkedet i Moss og omegn fra 1991. Eget eiendoms-meglerfirma i Moss fra 1991-2000. Ansatt i OBOS-gruppen, med bl.a. planlegging av utnyttelse på Glassverktomten sammen med OBOS/Selvaag.

Arbeidet for Eiendomsmegler 1, Moss med bl.a. deltakelse i planleggingen av Røysåsen boligområde. Distriktsleder i Huseiernes Landsforbund fra 2007.

Har arbeidet med tvangssalg for Moss Tingrett fra 1993. Samarbeidet med domstolene har også gitt erfaring som sakkyndig dommer i tvistesaker om feil/mangler ved bolig, tomtefeste, odel og ekspropriasjon. Har jobbet for både Moss, Follo og Sarpsborg Tingrett.

Ida Guttulsrød

Eiendomsmegler MNEF

Tlf. 99 40 52 46

Epost: 

Ida var ferdig utdannet fra BI sommeren 2015 og arbeider nå som eiendomsmegler i firmaet. Hun har gjennom flere år tilegnet seg god kunnskap om kundebehandling, ved å arbeide ved siden av studiene. Ida er veldig blid, serviceinnstilt, effektiv og nøye i sitt arbeid, samtidig som hun er tilgjengelig for kunden.

Dersom du ønsker en verdivurdering av din bolig, bistand ved salg, eller bare en nærmere prat, er hun den rette.

Lene Olsen

Medhjelper/Meglersekretær

Tlf. 69 10 99 00

Epost: 

Lene Olsen jobber som Medhjelper/Meglersekretær i vårt firma. Hun er utdannet sekretær, og har tidligere jobbet som sekretær hos Nordlie Auto, Moss og som Meglersekretær hos Eiendomsmegler 1, Moss.

Hun har tatt Medhjelpereksamen og hjelper eiendomsmeglerne på kontoret med salgsprosessen. Hun jobber også som visningsmedarbeider.

Lene er en positiv og glad dame med stor arbeidskapasitet. Hun er firmaets ansikt utad og det er henne du treffer når du ringer oss.