Kontakt

 

Guttulsrød Eiendomsmegling AS

Adresse

Dronningens gate 30, 1530 Moss

Email

Kontakt oss

  • captcha  

Lars Erik Guttulsrød

Eiendomsmegler MNEF/Landbrukstakstmann

Fagansvarlig/Daglig leder

Tlf. 91 11 52 60

Epost: 

Utdannet eiendomsmegler og landbrukstakstmann, spesialfag i boligrett ved juridisk fakultet/UiO.

Variert erfaring fra eiendomsmarkedet i Moss og omegn fra 1991. Eget eiendoms-meglerfirma i Moss fra 1991-2000. Ansatt i OBOS-gruppen, med bl.a. planlegging av utnyttelse på Glassverktomten sammen med OBOS/Selvaag.

Arbeidet for Eiendomsmegler 1, Moss med bl.a. deltakelse i planleggingen av Røysåsen boligområde. Distriktsleder i Huseiernes Landsforbund fra 2007.

Har arbeidet med tvangssalg for Moss Tingrett fra 1993. Samarbeidet med domstolene har også gitt erfaring som sakkyndig dommer i tvistesaker om feil/mangler ved bolig, tomtefeste, odel og ekspropriasjon. Har jobbet for både Moss, Follo og Sarpsborg Tingrett.

Ida Guttulsrød

Eiendomsmegler MNEF

Tlf. 99 40 52 46

Epost: 

Ida var ferdig utdannet fra BI i 2015, og har siden den tid tatt markedet i Moss og omegn med storm. Hun har gjennom karrieren bygget opp en solid salgsportefølje med svært gode resultater.

Faglig sterk eiendomsmegler som alltid har et smil om munnen. Hun er opptatt av effektivitet og tilfredse kunder, og strekker seg langt for å oppnå best mulig resultater. Samtidig er hun serviceinnstilt og grundig i sitt arbeid.

Ida har i tillegg mye kunnskap fra sin rolle som utvalgsmedlem i Husleietvistutvalget, en statlig virksomhet som behandler tvister mellom leietaker og utleier etter husleieloven.

Dersom du ønsker en verdivurdering av din bolig, bistand ved salg eller vare en bolig-prat så er Ida den rette for deg.

Lene Olsen

Medhjelper/Meglersekretær

Tlf. 69 10 99 00

Epost: 

Lene Olsen jobber som Medhjelper/Meglersekretær i vårt firma. Hun er utdannet sekretær, og har tidligere jobbet som sekretær hos Nordlie Auto, Moss og som Meglersekretær hos Eiendomsmegler 1, Moss.

Hun har tatt Medhjelpereksamen og hjelper eiendomsmeglerne på kontoret med salgsprosessen. Hun jobber også som visningsmedarbeider.

Lene er en positiv og glad dame med stor arbeidskapasitet. Hun er firmaets ansikt utad og det er henne du treffer når du ringer oss.